Gini Recruit WordPress plug-in

Jouw vacatures met 1 klik op je website

De Gini Vacature plug-in voor WordPress stelt je in staat om jouw vacatures met één klik op je site te plaatsen en kandidaten meteen na het solliciteren een persoonlijk account te geven. De WordPress plugin is speciaal ontwikkeld door Gini Solutions om de communicatie te verzorgen tussen je website een Gini-Recruit.

Twee smaken

De Gini Vacature plug-in kent twee smaken. De standaard plug-in die in de website in jouw huisstijl kan worden opgenomen op de de plek waar je de voorkeur aan geeft. En de Werken bij variant die is gebaseerd op een vastgesteld format die in jouw huisstijl wordt opgemaakt. De Werken bij variant wordt door de meeste van onze klanten gebruikt als website die specifiek is gericht op jouw vacatures naast je reeds bestaande website.

Zelf doen of uitbesteden?

De installatie van de plug-in is eenvoudig zelf uit te voeren, of je kunt dit door Gini Recruit laten oppakken.

Zelf installeren van de WordPress plugin van Gini?

Installatie

Om de plugin in gebruik te nemen, moet je het ontvangen zip bestand uploaden op je website. Ga naar je website, klik in de linkerbalk op Plugins, vervolgens op Nieuwe Plugin. Klik bovenin op Plugin uploaden en selecteer het zip bestand. Klik op Nu installeren en vervolgens op Activeren.

Instellen

In de linkerbalk vind je een menu-item ‘Gini-Vacancies’. Als je hierop klikt, kom je uit bij de instellingen pagina. Voeg hier je ‘Gini Token’ in en eventueel ‘Company ID’ en stel de in welke onderdelen van de plugin je wenst te gebruiken. De Token en Company ID zijn uniek voor elke klant, let er dus goed op dat je ze compleet overneemt. De Token en Company ID kun je bij de helpdesk van Gini opvragen +31 74 2020208. Klik hierna op ‘Save’ om de instellingen op te slaan.

Vacatures

Om vacatures op de website te laten zien kun je gebruik maken van verschillende shortcodes. Voor een overzichtspagina van vacatures inclusief een zoekbalk gebruik: [vacancies]

Voor een overzichtspagina van vacatures zonder zoekbalk gebruik: [vacancies nosearch]

Job Alert

Om de job alert pagina te laten zien kun je gebruik maken van de volgende shortcode: [show_job_alert]

Open Inschrijving

Voor een open inschrijvingspagina, kun je het veld isOpenApply op true zetten. Klik op Enter new en vul daar isOpenApply in. Bij value kun je vervolgens true invullen. Zie onderstaande screenshots ter verduidelijking. Onderaan de pagina zal een ‘Aanmelden’ knop verschijnen waar kandidaten kunnen solliciteren.

Een voorbeeld van de instellingen zoals je hem kunt toepassen.

PHP versie

Let er verder even op dat je een recente PHP versie gebruikt. Om het correct te laten werken is minimaal 5.5.0 nodig.

Voorwaarden verwijzing voor sollicitanten

Daarnaast kun je de link bij het solliciteren nog naar onze pagina verwijst ook laten verwijzen naar jullie eigen website.
Het gaat om de link​ naast de opt-in als een sollicitant de sollicitatie gaat bevestigen.
​Naast de opt-in zit een link waarop de sollicitant kan klikken om te kijken of hij zich in de voorwaarden kan vinden.
​Je de link zelf instellen als je kijkt bij;
  • Gini-Vacancies
  • Settings
  • Overig (net onder de knip)

Dit zijn de verwijzingen naar onze site (Gini look & Feel).

http://gini-recruit.com/gebruiksvoorwaarden/
http://gini-recruit.com/privacypolicykandidaat/