Gini Vacaturebeheer

Beheer uw vacature in 1 scherm

In Gini beheert u een vacature binnen 1 en het zelfde venster. Het resultaat? In 1 oogopslag ziet u wat de status van een vacature is en de hier aan gekoppelde kandidaten. Efficiënt en makkelijk in het beheer.

Gini kent een vacature een bepaalde status toe. Er zijn 3 statussen: publiek, intern en privé.

  1. Publiek uitgezette vacatures staan minimaal op uw eigen website. Daarnaast kunt u ze uitzetten naar  meer dan jobboards en social media, zoals Twitter en/of Facebook.
  2. De intern uitgezette vacatures zijn alleen zichtbaar voor uw collega’s.
  3. Ten slotte heb je nog vacatures die privé zijn en alleen zichtbaar voor diegene die ze in beheer heeft. U bepaalt zelf of deze vacatures worden uitgezet of niet.

Gini Recruit - Vacaturemanagement

Workflow en milestones

Iedere vacature heeft ook een Workflow. U kunt deze Workflow zelf opstellen en van taken en milestones voorzien in Gini Milestones. Aan iedere milestone is een x aantal taken gekoppeld. Bijvoorbeeld wanneer een vacature in fase 3 is, dan heeft de vacature fase 1 en 2 doorlopen en daarbij alle acties uitgevoerd die daaraan gekoppeld zijn.

Taken verdelen en samenwerken

De taken kunt u ook aan een collega delegeren binnen uw organisatie. U kunt hier bij bijvoorbeeld denken aan het vragen van goedkeuring aan uw manager om de vacature uit te zetten. Ook kunt u er een tijd aan koppelen voordat een volgende actie plaatsvindt. U wilt er bijvoorbeeld aan herinnerd worden wanneer een vacature al twee weken intern is uitgezet, zodat u kunt beslissen om hem extern uit te gaan zetten.

Naast de Milestones heeft een vacature ook een eigen dossier waarin u kunt zien wat er door wie is gedaan, op welk tijdstip.

Status kandidaten

Binnen een vacature doorloopt een kandidaat een traject van 8 mogelijke en duidelijke stappen. Van selectie tot aangenomen, en alles daar tussen in. Zo heeft u in 1 oogopslag het overzicht van de totale status van alle kandidaten in de vacature, en per kandidaat individueel.

Vacaturemanagement - Vacaturemanagent

Via 3 eenvoudige knoppen leidt u een kandidaat door de sollicitatieprocedure. Bij acties zoals het inplannen van een intakegesprek,  of bijvoorbeeld het voorstellen aan de opdrachtgever, worden automatisch volledig ingevulde e-mail berichten aangemaakt met uw eigen tekst en huisstijl.

Vacaturemanagement - Vacaturemanagent

Kandidaten matchen

U kunt van uit de vacature direct kandidaten matchen die met hun profiel aansluiten op de vacature. Dit kan door direct van uit de vacature een nieuwe kandidaat aan te maken, een reeds in uw portefeuille aanwezige kandidaat aan de vacature te koppelen, of via meerdere externe databases zoals LinkedIn, de Nationale Vacaturebank Bank en overige externe databases via Jobsearch van onze partner Textkernel.

Status kandidaten managen en een helder overzicht

Vanuit het hoofdvenster van de vacature kunt u direct de status van kandidaten managen met logische vervolgstappen, en kunt u eenvoudig naar het overzicht van uw overige vacatures.