Gini Inclusive

Gini Inclusive heeft het allemaal

De arbeidsmarkt vraagt om aanpassingen. Van medewerkers en, mede gezien de  toenemende krapte op de arbeidsmarkt, ook van recruitment, uitzend- en payroll-organisaties. In antwoord hierop lanceert Gini Solutions nieuwe diensten waarbij wordt voorzien in zowel (pre)front- als de backoffice voor recruitment- uitzend- en payroll-organisaties: Gini Inclusive

Gini zoekt launch customers:
Gini Solutions zoekt 3 Launch Customers die mee gaan werken aan de testfase van Gini Inclusive. Hier vindt u meer informatie over Gini Inclusive. Heeft u hiervoor interesse neem dat telefonisch contact met ons op, tel. 074 – 20 20 208

WundeRcruit

WundeRcruit het antwoord op uw vragen

Zwemt uw organisatie ook in de rode oceaan van de werving & selectie markt? Wilt u succesvoller opereren en meer kwalitatieve leads binnen halen?

Toekomstig bestendig en onderscheidend?

Herkent u ook de volgende vragen?

  • Is uw vacature wel onderscheidend?
  • Heb ik mijn doelgroep al in kaart gebracht en weet ik ook of hij mijn website bezoekt?
  • Welke social media kanalen kan ik het beste inzetten en hoe houd ik het overzicht, ook op de kosten?
  • Kan ik ook inzetten op een specifieke vacature omdat die belangrijk voor ons is?

Hoe kom ik in de blauwe oceaan??

Met speciaal ontwikkelde pre-front software applicatie WundeRcruit hebben wij de antwoorden gevonden op al deze vragen.

  1. WundeRcruit maakt uw merk en organisatie toekomst bestendig en onderscheidend; 
  2. Wij maken uw merk en organisatie relevant voor uw werknemers en afnemers;
  3. Uw omzet, ROI, ROAS, NPS, Conversie, CES en CSAT zullen het bewijzen.

Wij maken gebruik van de allernieuwste tools, modellen, data inzichten, trends en profielen. Uw klantwaarde, werknemers tevredenheid  gaat direct met sprongen omhoog en de vervuilingsgraad van uw vacatures gaat met dezelfde sprongen omlaag.

Wilt u weten hoe wij deze tools succes inzetten? Bel ons of neem contact met ons op, tel. 074 – 20 20 208.

Indeed optimalisatie en Whatsapp integratie

Indeed en Whatsapp optimalisatie

Het dienstenpakket van Gini wordt continue geoptimaliseerd. Rekening houdend met de ontwikkelingen op AI-gebied, maar zeker ook door goed naar onze relaties te luisteren.

Indeed XML feed / Whatsapp integratie

Gini Recruit ondersteunt u optimaal in uw corebusiness. In aansluiting op onze XML-Feed voeren wij een campagne optimalisatie door met Indeed, Intermediair en Nationale Vacaturebank. Naast de Indeed optimalisatie wordt het mogelijk een Whatsapp-integratie in uw Gini Recruit account te realiseren. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Event Drie-luik WAB

De 3 gezichten van WAB

Er is al veel gesproken en geschreven over WAB. En toch doen wij er een schepje bovenop. De WAB is meer dan alleen wetgeving. Welk effect kan dit hebben op de arbeidsmarkt en wat kan er in de praktijk gebeuren? We hebben de belangrijkste punten op een rijtje gezet, hier staan ze.

De WAB: juridisch / technisch / praktisch

Op dinsdag 10 december heeft Gini Recruit, onderdeel van Tjellens Loopbaan Professionals, in samenwerking met Cirqon, een leven dat werkt! en KienhuisHoving advocaten en notarissen een interactieve bijeenkomst over WAB verzorgd. De wet werd belicht vanuit 3 invalshoeken namelijk juridisch, praktisch en technisch. De PPT presentatie die voor dit event is ontworpen sturen wij u graag toe.  Heeft u vragen hierover dan staan wij u graag te woord, tel. 074 – 20 20 208.